Informatica Fortuno en la feria IPW de Las Vegas

Unatoč koroni, ove godine u periodu od 18. – 22.09.2021., održan je jedan od najvećih turističkih sajmova – IPW. IPW se svake godine održava u drugom gradu, a ove godine grad domaćin bio je najzabavniji grad na svijetu – LAS VEGAS!

IPW Las Vegas okupio je veliki broj turističkih organizacija, među kojima su hoteli, brojne američke turističke destinacije, nacionalni parkovi te kupci iz cijelog svijeta. IPW osigurava američku poziciju vodeće svjetske destinacije za putovanja povećanjem međunarodnih posjeta i pokazujući svijetu najbolje od onog što SAD nudi.

Lokacija na kojoj je sajam bio smješten bila je kongresni centar Las Vegas, te je glavni prioritet organizatora sajma bilo zdravlje svih sudionika. Tako se prilikom ulaska na sajam bilo potrebno testirati ili predočiti valjanu potvrdu o primljenim dozama cjepiva. Iako je broj posjetitelja ova godine bio manji zbog Covid situacije i propisanih mjera, sajam se i dalje pokazao kao odlična prilika za brojne sastanke te nove poslovne prilike za sve posjetitelje.

Tim Informatike Fortuno smjestio se u paviljonu Marketing and technology providers te smo imali priliku predstaviti američkom tržištu svoju ponudu. Interes za sastancima je bio velik, te smo tako svaki dan pobliže objasnili svoj proizvod zainteresiranim kupcima, te ostvarili brojne kontakte.

Slijedeći IPW održavati će se u periodu od 04. – 08.06.2022. u Orlandu, Florida. Nadamo se da će ovaj kratki osvrt odvažiti još neke IT tvrtke da posjete ovaj sajam te iskoriste brojne prilike koje on pruža, te isto kao i mi, ostvariti brojne kontakte te proširiti svoje vidike i poslovanje na jedno od najvećih tržišta svijeta.

También te puede interesar..

es_ESEspañol