Convocatoria de subvenciones "Fortalecer la competitividad de las empresas invirtiendo en la transición digital y verde"

Glavni cilj poziva je ojačati konkurentnost i potaknuti rast MSP-ova kako bi povećali njihovu sposobnost da odgovore na izazove tržišta uzrokovane krizom nastalom kao posljedica širenja koronavirusa.

Prihvatljivi prijavitelji
Mikro, mala i srednja društva s registriranom djelatnošću iz sektora C Prerađivačka industrija.

Ukupan iznos bespovratnih sredstava koji će biti dodijeljen u okviru ovog poziva iznosi:
HRK 1.140.000.000

Iznos bespovratnih sredstava po pojedinom projektnom prijedlogu
Minimalno HRK 500.000
Maksimalno HRK 7.500.000

 

Pozivom se želi potaknuti MSP-ove:
1. na korištenje digitalnih tehnologija i rješenja u poslovnim procesima sa svrhom povećanja učinkovitosti, kompetitivnosti i internacionalizacije poslovanja
2. na primjenu digitalnih i zelenih tehnologija i rješenja u proizvodnim procesima sa svrhom optimizacije poslovanja, smanjenja negativnog utjecaja na okoliš i učinkovitijeg korištenja resursa u proizvodnji
3. na prelazak na kružno gospodarstvo.

 

Kako biste maksimalno iskoristili Poziv za jačanje konkurentnosti poduzeća ulaganjima u digitalnu i zelenu tranziciju nužno je uzeti u obzir digitalizaciju vašeg poslovanja. Informatika Fortuno je tvrtka iz Vinkovaca  koja se bavi izradom mobilnih, web i desktop aplikacija te nudimo već gotova rješenja po mjeri za male i velike tvrtke od 2007. godine. Naši najveći vinkovački klijenti su Grad export, Vinkoprom i Boso s kojima surađujemo već godinama.

Ukoliko se želite prijaviti na Poziv te smatrate da možemo surađivati, slobodno nam se javite za više informacija kako bismo Vas usmjerili za daljnje korake.

También te puede interesar..

es_ESEspañol