Fortuno - logo

Integracije

s drugim sustavima

Koristeći moderne tehnologije digitalnog marketinga te uz pomoć suvremenih alata za izradu web stranica i atraktivnog web designa, omogućujemo rast poslovanja naših klijenata!

Naše usluge

API i Webhook integracije

Izrađujemo moderne web stranice i web trgovine optimizirane za sve uređaje na kojim se korisnici lako i brzo snalaze. Svaki projekt prilagođen je individualnim potrebama klijenta – od dizajna do dodatnih funkcionalsti i mogućnosti.

Web stranica je najvažniji element u brendiranju i izgradnji digitalnog identiteta tvrtke. 

Iz tog razloga je izuzetno važno da svaka internet stranica bude izrađena u skladu sa željama klijenata kako bi prikazala Vaše poslovanje u najboljem svjetlu.

Globalni trend rasta internet kupovine prenio se i u Hrvatsku –  još 2017. godine 35 posto kupaca u Hrvatskoj koji se koristi internetom kupovalo je online putem.

Uz projektiranje i izradu modernih i preglednih web trgovina, klijentu pružamo podršku u fazi prilagodbe na web poslovanje te olakšavamo pronalaženje i zadržavanje kupaca.

UI/UX dizajn odnosi se na dizajn korisničkog sučelja, odnosno, prilagođavanje izgleda web stranice ili web shopa željama korisnika.

Kvalitetno dizajnirano korisničko sučelje direktno utječe na poboljšanje iskustava korisnika Vaše web lokacije, a to znači i duže vrijeme zadržavanja na Vašoj web lokaciji te veća vjerojatnost ponovnog vraćanja korisnika na Vašu stranicu zbog dobrog prijašnjeg iskustva.

Digitalni marketing

Poslovanja se sve više sele online – a marketing je poveznica koja spaja krajnjeg korisnika ili kupca s uslugama ili proizvodima svake tvrtke. Stoga je digitalni marketing neizostavni dio svake moderne tvrtke.

Google Ads (Google oglašavanje) je sustav plaćenog oglašavanja koji Vaše oglase aktivira onda kada korisnik pretražuje određene ključne riječi koje ste Vi uvrstili u Google Ads kampanju.

Takav sustav omogućuje da se Vaši oglasi prikazuju samo na relevantnim pretragama korisnika koji traže upravo Vašu uslugu ili Vaš proizvod.

Za uspješno vođenje Google Ads kampanja potrebno je znanje i iskustvo, o čemu se brine naš tim certificiranih Google Ads stručnjaka.

Na internetu je trenutno aktivno preko milijardu i pol web stranica, a Google-ove statistike govore da korisnici pretražuju Google čak 3 i pol milijarde puta dnevno!

Zato je opravdano pitati se kako učiniti da Vaša web stranica bude vidljiva u tom moru pretraga i drugih konkurentskih web stranica.  Odgovor je optimizacija web stranica!

Optimizacija za stranice (Search Engine Optimization – SEO) je proces u kojem Vašu web stranicu poboljšavamo po svim Google-ovim standardima! Postoji preko 300 faktora koji utječu na pozicioniranje Vaše web stranice na stranici s rezultatima i vodite li računa o njima vidjet ćete rezultate!

Održavanje

Izrađujemo moderne web stranice i web trgovine optimizirane za sve uređaje na kojim se korisnici lako i brzo snalaze. Svaki projekt prilagođen je individualnim potrebama klijenta – od dizajna do dodatnih funkcionalsti i mogućnosti.

Naša usluga održavanja web stranica pruža vam miran san dok se mi brinemo o svim tehničkim i sadržajnim detaljima. Nudimo redovno ažuriranje, brzo rješavanje problema i održavanje sigurnosti kako biste se mogli posvetiti svojoj osnovnoj djelatnosti, znajući da je vaša web stranica uvijek u najboljim rukama.

Pojam Hosting označava smještanje internetskih stranica na serveru koji ih čini dostupnima i vidljivima svim korisnicima interneta. Svaka domena je smještena na određeni web hosting server, a pretraživači prilikom prikazivanja web stranica sve podatke o web stranici uzimaju sa servera na kojem su smještene.

Naši serveri su brzi, neopterećeni i sigurni, što osigurava trajnu funkcionalnost web stranice i ubrzava njihovo učitavanje i prikazivanje korisnicima. U svakom hosting paketu osiguravamo i besplatni SSL certifikat koji podiže razinu sigurnosti web stranice i brani web stranicu od virusa, malware-a i hakerskih napada.

Uz to, u odabiru hosting paketa možete odabrati broj E-mail adresa, broj web stranica i domena te količinu prostora za pohranu podataka koja Vam je potrebna.

U današnjem poslovnom svijetu iznimno je važno imati online identitet u obliku web stranice i profila na društvenim mrežama. No, stvar koja taj identitet dodatno učvršćuje je vlastita E-mail domena.

E-mail hosting podrazumijeva konfiguraciju i postavljanje neograničenog broja E-mail računa za sve suradnike i zaposlenike Vaše tvrtke. To olakšava međusobnu komunikaciju unutar tvrtke te dodatno pojačava kredibilitet i identitet tvrtke, a pakete različitih veličina prostora pohrane E-mailova birate sami po svojim potrebama.

E-mail račune moguće je konfigurirati na svaki tip uređaja (računalo, tablet, mobitel), a uvijek dostupna korisnička podrška osigurava funkcionalnost hosting servera u svakom trenutku.

Projekti