Aplikacija za ugostitelje i goste “Guide for you”

Kao i svaki vlasnik turističkog smještaja, vjerujemo da ste u stalnoj potrazi za novim rješenjima kojima ćete lakše privući potencijalne, ali i sačuvati postojeće goste.

Znamo koliko taj proces može biti izazovan i težak, stoga smo odlučili stati tome na kraj i vlasnicima ponuditi potpuno novo rješenje.

Nakon brojnih istraživanja i testiranja, pronašli smo rješenje koje će Vam pomoći u rješavanju navedenih problema. Aplikaciju koja turistima nudi sve potrebne informacije na jednom mjestu – GUIDE FOR YOU.

ZAŠTO JE DOBRO DA SVOJIM GOSTIMA PONUDITE APLIKACIJU „GUIDE FOR YOU”?

Veliki broj turista sve više mijenja odredišta te žude za aktivnim odmorom, s naglaskom na gastronomsku ponudu. Informacije o svim ovim, ali i dodatnim informacijama žele pronaći na jednom mjestu.

PRVA OSOBA KOJOJ ĆE SE VAŠ GOST OBRATITI ZA OVE INFORMACIJE BITI ĆETE UPRAVO VI!

Kako ne bi morali stalno istraživati, pratiti sve nove ponude i izmjene koje se događaju u Vašem i okolnim mjestima – „Guide for you” vašem gostu nudi SVE NA JEDNOM MJESTU.

ŠTO VAMA, KAO UGOSTITELJU,  OMOGUĆUJE APLIKACIJA „GUIDE FOR YOU”?

Kada gostu ponudite rješenje koje će ga sačuvati od gubljenja vremena na istraživanje svih informacija, dobiti ćete zadovoljnog i sretnog gosta koji će Vam se uvijek rado vratiti.

Na ovaj način ćete pokazati svoju brigu za gosta, te ugodan i bezbrižan boravak. Pozitivne emocije koje ste izazvali kod gosta donijeti će vam samo pozitivne recenzije i preporuke.

ŠTO GOSTU OMOGUĆUJE APLIKACIJA „GUIDE FOR YOU”?

Popis restorana, izleta, plaža, povijesnih znamenitosti i ostalih važnih informacija za jednog turista nalaze se upravo u „Guide for you” aplikaciji.

Svaki korisnik aplikacije će moći odabrati između tri postavljena jezika – engleskog, njemačkog ili talijanskog. U ažuriranoj verziji aplikacija će indirektno dovoditi nove goste i omogućiti direktno bukiranje.

Jednostavnost korištenja i funkcionalnosti aplikacije će svakom korisniku pružiti savršen odmor bez stresa.

Možda vas također zanima..

hrHrvatski