Automatizacija poslovanja lučke uprave

Mobilna i web aplikacija lučke pristojbe aplikacije su izrađene po narudžbi klijenta Lučka uprava Zadar kako bi suvremenom tehnologijom riješili problem naplate pristaništa za plovila i ostale pripadajuće usluge.

Ovom aplikacijom djelatnici Lučke uprave Zadar dobili su moderan alat koji se pokazao kao znatno bolja alternativa sad već napuštenom modelu gomilanja papira za izdane račune i razne statistike. To znači da je aplikacija korisna svim djelatnicima poduzeća bez obzira na kategoriju posla koji obavljaju. Mobilni dio aplikacije namijenjen je izdavanju računa za pružene usluge Lučke kapetanije. Iako mobilni dio aplikacije krasi moderno, ali iznimno jednostavno sučelje, unutar nje se mogu pronaći baš svi izbornici potrebni za adekvatnu naplatu pružene usluge, budući da je prilikom izrade mobilnog dijela aplikacije posebna pažnja stavljena na upute koje su dostavili djelatnici klijenta za naplatu usluga koji se tim poslom bave već dugi niz godina. Administratorski dio aplikacije, s druge strane, izrađen je tako da bude koristan što većem broju djelatnika u administraciji. Tako je unutar njega moguće kreirati i brisati korisničke račune za mobilnu aplikaciju, pregledavati statistike kao što su učestalost korištenja aplikacije ili najčešće isporučene usluge i ostale statističke informacije koje mogu odlično poslužiti kao pomoć pri određivanju cijene neke usluge. Uz navedeno, aplikacija nudi i mogućnost pregleda svih ispostavljenih računa te u naknadnu fiskalizaciju računa sa svih mobilnih uređaja.

Mobilna aplikacija lučke pristojbe jednostavna je aplikacija koja je našem partneru, Lučkoj upravi Zadar znatno olakšala poslovanje i donijela višestruke koristi njezinim djelatnicima. U njezinu jednostavnost i sve spomenute funkcionalnosti možete se uvjeriti i u kratkom video uratku ili nam se javite kako bismo Vam omogućili da je Vi i vaši djelatnici osobno testirate!

 

 

 

Možda vas također zanima..

hrHrvatski