Fortuno - logo

Kako jednostavno izraditi mobilnu aplikaciju za turiste u 3 brza koraka?

Stvorite svoju personaliziranu turističku aplikaciju u samo tri koraka! Odaberite sadržaj, kontaktirajte nas, i dobit ćete GUIDE for YOU - aplikaciju prilagođenu vašim potrebama. Pružite turistima nezaboravno iskustvo istraživanja, uz mogućnosti dijeljenja i popusta. Unaprijedite destinaciju i ostvarite veće prihode. Sada je jednostavno uživati u putovanju!

Zašto izraditi mobilnu aplikaciju?

Mobilna aplikacija jedno je od najznačajnijih i najkorisnijih digitalnih rješenja koje svakom turistu može pomoći. Mobilne aplikacije za turiste su nova i brzo rastuća industrija te ovaj sektor raste i postaje sve uspješniji. Aplikacije pružaju bolje iskustvo turistima, a destinacijama omogućavaju više obilazaka te time ostvarivanje većeg prihoda.

Što vam je potrebno za izradu mobilne aplikacije za turiste?

1. Odaberite sadržaj unosa

Odaberite sadržaj svoje lokacije koji želite pokazati turistima (atrakcije, restorani, prirodne ljepote, informativni centri, kulturne znamenitosti, zanimljivosti i drugo).

2. Kontaktirajte nas

Nakon što odaberete željeni sadržaj, kontaktirajte nas. Započinjemo s izradom Vaše personalizirane aplikacije GUIDE for YOU te u roku od cca 10-20 radnih dana završavamo izradu i šaljemo Vam pristupne podatke. Nakon zajedničkog pregleda, prihvaćanja sugestija i izvedbom predloženih izmjena, aplikacija je spremna za korištenje.

3. Dobivate personalizirani GUIDE for YOU

Ukratko ćemo vas upoznati s korisničkim sučeljem aplikacije, od nas ćete dobiti dodatne materijale i savjete kako biste se što lakše promovirali. Aplikacija je izrađena prema Vašim potrebama i možete ju dati turistima na korištenje i uživanje, a koristiti će i njima i Vama.

 

Što čini učinkovitu turističku aplikaciju za turizam, ali i putnike?

Aplikacija ne bi trebala biti samo informativna nego i zabavna kako bi turist uživao istražujući okolicu. Uz to, najbolja bi bila aplikacija s mogućnošću dijeljenja i popusta, koja vam omogućuje dodatne prihode bez provizija. GUIDE for YOU sve vam to omogućuje.

Možda vas također zanima..