Fortuno - logo

Kako mobilne aplikacije mogu pomoći marketingu, oglašavanju i planiranju događaja u turizmu?

GUIDE for YOU, prilagođena turistička aplikacija, omogućuje brz pristup informacijama, navigaciju i posebne ponude. S niskim troškovima razvoja, idealna je za mala turistička poduzeća, hotele i apartmane, pružajući gostima jedinstveno iskustvo.

Potpuni vodič kroz mobilne aplikacije i kako mogu pomoći marketingu, oglašavanju i planiranju događaja u turizmu

Izradom personalizirane aplikacije za svoje goste/turiste je izvrstan način da turističke zajednice/hoteli/apartmani dopru do više gostiju, uštede vrijeme, povećaju vlastite prihode, a gostima  pomognu im da dožive nezaboravan odmor na destinaciji. Izradili smo mobilnu aplikaciju GUIDE for YOU koja omogućuje jednostavan pristup svim sadržajima koje želite podijeliti s gostima besplatnim preuzimanjem i korištenjem.

Koje su najbolje najbolje ocijenjene mobilne aplikacije za turizam?

  • TripAdvisor: je jedna od najpopularnijih aplikacija za putovanja s više od 200 milijuna recenzija i mišljenja putnika diljem svijeta. Ova aplikacija pruža informacije o hotelima, restoranima, atrakcijama i prijevozu u blizini vašeg odredišta. Također nudi druge usluge kao što su rezervacije letova, hotela i iznajmljivanje automobila.
  • Skyscanner:  je tražilica letova koja nudi širok raspon ponuda letova od niskotarifnih prijevoznika do velikih zrakoplovnih kompanija diljem svijeta. Na ovoj aplikaciji možete brzo i jednostavno usporediti cijene bez potrebe da pretražujete pojedinačno ili kontaktirate različite zrakoplovne tvrtke.
  • Google Maps: jedna je od najpopularnijih Android aplikacija i nezaobilazna za svaku avanturu. Aplikacija nudi značajke kao što su detaljna navigacija i informacije o javnom prijevozu za vožnju, hodanje ili korištenje javnog prijevoza.
  • Gas Buddy: je funkcionalna aplikacija koja će vam pomoći pronaći najbolju cijenu benzina u vašem području. Ova aplikacija također nudi benzinske postaje u blizini vašeg odredišta i druge korisne informacije o tome kamo idete.
  • Yelp:  je društvena mreža na kojoj možete pronaći i pregledati tvrtke, od restorana do vodoinstalatera.

GUIDE for YOU je aplikacija koja je nastala tek prije dvije godine te sada bilježi značajan rast preuzimanja i korištenja. Uključuje apsolutno sve važne i najzanimljivije informacije za turiste na više prilagođenih jezika po vašem izboru. U ovu aplikaciju uključen je i Audio GUIDE – audio opis sadržaja za potpuni užitak. Uz GUIDE for YOU, turisti također imaju navigaciju, kontakte za pomoć, popuste i još puno toga.

Aplikacija je namijenjena vlasnicima hotela, vila, apartmana, turističkih objekata, turističkih zajednica te svima koji žele svoje goste učiniti sigurnima i zadovoljnima. Zadovoljni gosti ili turisti najbolja su reklama.

Kako funkcionira?

Mobilne aplikacije postale su nužnost za mnoge industrije. Omogućuju jednostavan način pristupa informacijama i uslugama s bilo kojeg mjesta. Kako svijet postaje sve mobilniji, postalo je moguće koristiti mobilne aplikacije u raznim industrijama.

Turistička industrija ima golemu korist od korištenja aplikacija. Pružaju turistima mnoštvo informacija o atrakcijama, hotelima, restoranima i drugim zanimljivostima u njihovoj blizini. Također se mogu koristiti za rezervacije hotela ili rezerviranje ulaznica za događaje ili predstave.

U ugostiteljstvu se određeni zadaci ne mogu obaviti digitalno te zahtijevaju fizičku interakciju s gostima ili kupcima – poput prijavljivanja u hotel ili upoznavanje s objektom. No GUIDE for YOU aplikacija se može pobrinuti i za ove zadatke tako da osoblje ne mora nužno napuštati svoja mjesta (primjerice recepciju).

Koliko iznosi razvoj aplikacije?

Aplikacije su sjajan način da tvrtka/poduzeće istakne u gomili, ali imaju svoju cijenu. Trošak razvoja aplikacije varira ovisno o značajkama i složenosti aplikacije. Da bismo vam dali ideju, može biti potrebno između 6.000 i 150.000 Eura za izradu aplikacije. Trošak razvoja aplikacije izračunava se na temelju čimbenika kao što su broj zaslona u aplikaciji, složenost aplikacije, broj slika i videozapisa koji se u njoj koriste, količina podataka koje je potrebno pohraniti i obraditi.

GUIDE for YOU može postati vaša potpuno personalizirana aplikacija uz vrlo niske troškove razvoja, po čemu se ističe. Cijena izrade personaliziranog GUIDE for YOU je i do 80% jeftinija od navedenih cijena, pa računajte.

Zašto je prilagođena turistička aplikacija savršena za pružatelje turističkih usluga?

Ovakva aplikacija za turizam savršeno je rješenje za male turističke tvrtke, mjesta, hotele, apartmane itd. Može se prilagoditi različitim potrebama vrlo brzo i jednostavno.

Možda vas također zanima..