Fortuno - logo

GUIDE for YOU kao inovativno rješenje za izazove u Villas Rab

Villas Rab unaprijedile su iskustvo gostiju uz GUIDE for YOU aplikaciju. Personalizirane informacije, navigacija i preporuke čine boravak na otoku Rab nevjerojatnim. Gosti i domaćini su zadovoljni, a aplikacija omogućuje jednostavnu promociju smještaja.

Ako ste ikada posjetili otok Rab i smjestili se u prekrasne Villas Rab, vjerojatno ste se divili plažama, kristalnom moru i bogatstvima. No vlasnici Villas Rab suočili su se s izazovima u želji za dodatnim poboljšanjem iskustva svojih gostiju. U blogu ćemo istražiti kako je partnerstvo s GUIDE for YOU riješilo te izazove i pružilo nevjerojatno iskustvo svakom gostu.

Izazovi s kojima su se susreli

Kroz godine usavršavanja Villas Rab su odlučili otići korak dalje te gostima olakšati kretanje po otoku. Otok Rab je prepun skrivenih dragulja, ali pronalazak tih mjesta bez lokalnog znanja ili vodiča može biti izazov. Jezične barijere često su problem za inozemne goste koji žele komunicirati s lokalnim stanovništvom ili dobiti informacije. Kako bi prevladali ove izazove i dodatno učinili svoje goste zadovoljnima, Villas Rab su pronašli rješenje u GUIDE for YOU aplikaciji.

Rješenje koje su Villas Rab primijenili

GUIDE for YOU aplikacija pruža sveobuhvatne informacije gostima u svakom trenutku, jednostavno kretanje otokom i personalizirane preporuke. Ova turistička aplikacija dostupna je na više jezika i sadrži značajke kao što su navigacija, točke interesa, rezervacije ruta, audio vodič i push obavijesti. Inovativna tehnologija omogućila je Villas Rab pružiti gostima sve potrebne informacije o smještaju i okolici na jednom mjestu. Gosti Villas Rab tako mogu pristupiti GUIDE for YOU u bilo koje vrijeme i s bilo kojeg mjesta na otoku. Mogu planirati dnevne aktivnosti prije napuštanja svoje vile ili u pokretu.

Što klijent kaže za GUIDE: “Gosti su vrlo zadovoljni što mogu pronaći sve informacije na jednom mjestu, a aplikacija je korisna i za nas kao domaćina iz razloga što omogućuje promociju smještaja i rezervacije na jednostavan način.” Elvira Vuković, Star Turist d.o.o.

Dragocjene inovativne mogućnosti

Jedna od ključnih prednosti GUIDE for YOU aplikacije su personalizirane push obavijesti. Villas Rab ovako mogu preporučiti gostima ne samo vlastitu ponudu, već i lokalne atrakcije i aktivnosti prilagođene interesima gosta. Osim toga, aplikacija pruža opsežnu bazu podataka o lokalnim atrakcijama, kulturnim događanjima, restoranima, trgovinama, prirodnim ljepotama i rezervaciji izleta i ostalom. Za više informacija i konzultacije, kontaktirajte nas.

Možda vas također zanima..