Informatika Fortuno d.o.o. – Vaš pouzdan partner za digitalnu transformaciju

U sklopu programa “Vaučeri za digitalizaciju”, Informatika Fortuno d.o.o. predstavlja se kao vodeća informatička tvrtka s iznimnim iskustvom u razvoju i implementaciji softverskih rješenja za digitalizaciju različitih poslovnih subjekata. Naš stručni tim je usmjeren na pružanje podrške poduzetnicima u maksimalnom iskorištavanju prednosti digitalne transformacije te poboljšanju njihovih poslovnih modela.

Naš glavni cilj je postići vašu uspješnu transformaciju. Kao pouzdani partner, pružamo prilagođena softverska rješenja koja optimiziraju poslovne procese, povećavaju učinkovitost i omogućuju vam da steknete konkurentske prednosti. Naš stručni tim surađuje s vama kako bismo razumjeli vaše specifične potrebe i pružili vam rješenja koja će zadovoljiti sve vaše zahtjeve.

Neke od naših referenca:

  1. Regulator d.o.o. – U suradnji s tvrtkom Regulator, pružili smo softversko rješenje za automatizaciju poslovnih procesa i unapređenje učinkovitosti terenskog rada. Naša tehnološka rješenja omogućila su tvrtki Regulator da poboljša operativne procese, poveća produktivnost i smanji vrijeme potrebno za izvršenje poslovnih zadataka
  2. Grad Export d.o.o. -Za Grad Export razvili smo aplikaciju za upravljanje proizvodnim procesima koja je olakšala njihovu internu komunikaciju, ubrzala proizvodne procese i smanjila stopu ljudskih pogrešaka. Naša softverska rješenja omogućila su tvrtki Grad Export da ostvari veću efikasnost u proizvodnji i postigne bolje rezultate u svom sektoru.
  3. Instalater d.o.o. – U suradnji s tvrtkom Instalater, pružili smo rješenje za praćenje i upravljanje projektnim procesima te automatizaciju evidencije radnih sati, čime su ostvarili uštede vremena i povećali produktivnost. Naša prilagođena softverska rješenja omogućila su tvrtki Instalater da učinkovito upravlja svojim projektima, smanji administrativne troškove i optimizira radnu snagu.
  4. Boost d.o.o.– Za tvrtku Boost razvili smo CRM i GRDP platformu koja im je omogućila dostizanje većeg broja kupaca, bolju evidenciju rada i kvalitetnije rezultate. Naša napredna tehnološka rješenja omogućila su tvrtki Boost da ostvari konkurentske prednosti, poboljša svoje marketinške i prodajne aktivnosti te postigne zadovoljstvo klijenata.
  5. Polion d.o.o. – U suradnji s tvrtkom Polion, pružili smo rješenje za nadzor i upravljanje građevinskim projektima te aktivnostima na svakom poslovnom mjestu. Naša integrirana softverska rješenja omogućila su tvrtki Polion da poboljša kontrolu i koordinaciju građevinskih projekata, poveća transparentnost procesa i optimizira resurse..

I mnogi drugi…

Ponosni smo na našu široku bazu zadovoljnih klijenata koji su iskoristili naša softverska rješenja za unaprjeđenje svojih poslovnih operacija.

Kao Informatika Fortuno d.o.o, imamo stručnost i kapacitete za pružanje podrške u svim aspektima digitalne transformacije, uključujući razvoj prilagođenih softverskih rješenja, implementaciju novih tehnologija i podršku tijekom procesa. Naš cilj je osigurati da svaki klijent ostvari konkurentske prednosti kroz digitalizaciju i postigne uspješne rezultate.

Ako vaša tvrtka želi iskoristiti vaučere za digitalizaciju, slobodno nas kontaktirajte kako bismo vam pružili dodatne informacije i pomogli vam u prijavi.

Možda vas također zanima..

hrHrvatski