Kako povećati izravne rezervacije uz GUIDE for YOU

Kako funkcionira GUIDE for YOU?

Ova mobilna aplikacija omogućuje svim vašim gostima ili turistima dijeljenje sadržaja i uvida u vašu lokaciju i smještaj putem društvenih mreža uz “Share your adventure”. To omogućuje u obliku online razglednica i poveznice za izravan pristup aplikaciji. Budući da aplikacija sadrži sve najvažnije podatke, fotografije, atrakcije i ponudu u okolici, poznanici vašeg gosta dobit će izravan uvid u sadržaj lokacije. Na taj način možete stvoriti pozitivne dojmove bez jakih marketinških vještina te brze i jednostavne rezervacije, a vaš gost postaje vaš “prodavač”.

Izbjegavajte visoke provizije

Poznate platforme, koje danas većina smještajnih objekata koristi za rezervacije, to iskorištavaju i naplaćuju velike provizije ili naknade. GUIDE for YOU I u ovom slučaju radi za vas. Gosti imaju mogućnost direktne rezervacije smještaja i mogu podijeliti link za rezervaciju u obliku pozivnice svojim poznanicima, obitelji, prijateljima i drugima. Na taj način, ako želite, možete svojim gostima koji dijele pozivnicu (link) omogućiti određeni popust za sljedeću rezervaciju smještaja (npr. bonus ili sl.) i/ili osobama koje su došle putem pozivnice. Na ovaj način ne dajete vlastiti novac trećim stranama putem provizije.

Vaši prijašnji i trenutni gosti vaš su najjači adut kada su u pitanju rezervacije. Privucite bivše goste pomoću GUIDE for YOU s uvjerljivim popustima i ponudama. Personalizirana usluga stvara dugotrajnu lojalnost gostiju i potiče ponovne posjete i izravne rezervacije.

hrHrvatski