Kako povećati prihode prilagođenom turističkom aplikacijom?

Kako povećati prihode prilagođenom turističkom aplikacijom?

Izradom personalizirane aplikacije za svoje goste/turiste je izvrstan način da turističke zajednice/hoteli/apartmani dopru do više gostiju, uštede vrijeme, povećaju vlastite prihode, a gostima  pomognu im da dožive nezaboravan odmor na destinaciji. Izradili smo mobilnu aplikaciju GUIDE for YOU koja omogućuje jednostavan pristup svim sadržajima koje želite podijeliti s gostima besplatnim preuzimanjem i korištenjem.

3 jednostavna koraka:

  1. Kontaktirajte nas putem bilo koje platforme
  2. Odaberite sadržaj koji želite predstaviti svojim gostima i personalizirani sadržaj o vama.
  3. Vašu personaliziranu mobilnu aplikaciju isporučujemo vam u roku od 10-20 radnih dana.

GUIDE for YOU omogućava i navigaciju, sadrži mnoštvo informacija i nudi popuste za vaše goste. Svoje avanture i pozivnice mogu dijeliti online na raznim platformama sa svojim prijateljima i poznanicima. I što je najvažnije, mogu poslati popust npr. smještaj u hotelu/apartmanu/iznajmljivanju za odmor svojim kontaktima (prijateljima, obitelji itd.). Vi birate iznos popusta.

Mobilna aplikacija najbolja je investicija koju si vaš turistički objekt može priuštiti

Turističko poslovanje se stalno mijenja i inovacije se stalno pojavljuju. Mobilna aplikacija je danas općenito odlična investicija za svaku tvrtku/objekt koji želi biti korak ispred. To je također dobar način da stupite u kontakt sa svojim gostima/turistima i pružite im impresivno iskustvo.

GUIDE for YOU Vam omogućuje da svojim gostima ponudite popuste za određene sadržaje/atrakcije unutar aplikacije. Na taj način motivira goste da se vraćaju zbog osjećaja povjerenja i nagrađivanja. To je izvrstan poticaj jer se osjećaju vrijednima i omogućuje im uštedu novca. Aplikacija će prikazati lokacije i najbliže atrakcije kako bi gosti mogli vidjeti što točno žele posjetiti i kada. Ovo je trenutna nagrada i nešto što će vaši gosti cijeniti. Danas gosti svoje zadovoljstvo i zahvalnost često iskazuju javno, odnosno putem društvenih mreža i recenzijama na raznim platformama.

hrHrvatski